0 артикула в
кошницата
¬изитка  аталог ѕоредици “ърсене Ќови заглави€ јвтори
ѕоредица: „≈“»¬ќ Ќј ≈ƒ»Ќ ƒЏ’
«аглавие:  огато един мъж е на колене. ƒа събудиш динозавър
јвтор: јндре€ »лиев
јнотаци€:
Д огато един мъж е на коленеУ
трето допълнено и преработено издание

–оманът е носител на наградата на Ѕългарската секци€ на ћеждународната асоциаци€ на писателите криминалисти за най-добра криминална загадка (2007) и наградата Дƒимитър ƒимовУ за роман (2016).

ƒействието се развива преди повече от 20 години. —инът на бивш командос от спецчастите на Ѕългарската арми€ се разбол€ва от левкеми€. »знудван от лекарите за пари, бащата се принуждава да продаде умени€та си на първокласен боец, побеждавал многократно в парашутни€ многобой (т.нар. състезани€ Д–амбо"), но вече в други€ бизнес. —лед като застрелва дори бивш министър-председател, той получава много пари, с които планира да направи трансплантаци€ на костен мозък на болни€ си син. ”бийство за живот. ѕозволено ли е от човешките и божиите закони?Е » ако не, как се заплаща?Е


—ъс спокойна съвест мога да кажа, че отдавна не съм чел толкова силно произведение от български автор.
√еорги ¬еличковД огато един мъж е на коленеУ за мен е истински шедьовър.
ƒе€н ≈нев

—мисленото българско крими се по€ви изневиделица: јндре€ »лиев, Д огато един мъж е на коленеУ
—тандарт

Дƒа събудиш динозавърУ
второ преработено издание

–оманът е номиниран за наградата на Д’еликонУ (2008). ¬нукът на бивш генерал от ƒ—, известен с пр€кора си ƒинозавъра, е отвлечен. “ой плаща искани€ откуп, но детето не е освободено. “огава ƒинозавъра се обръща за помощ към човек с възможности в ъндърграунда. »ска той не просто да върне отвлеченото момче, но и да въздаде възмездие Ц така, както той го разбираЕ ¬ романа има ДнашиУ, но н€ма ДдобриУ и ДлошиУ. ƒинамичен сюжет и колоритни герои Ц истинско „етиво на един дъх!

232 страници, цена 12.00 лв.
ISBN: 978-954-330-441-7