0 артикула в
кошницата
¬изитка  аталог ѕоредици “ърсене Ќови заглави€ јвтори
ѕоредица: “ј…Ќ» » «ј√јƒ »
«аглавие: ѕјѕ»“≈ » —≈ —Џ“ от свети ѕетър до Ѕенедикт XVI
јвтор: ≈рик ‘ратини
јнотаци€:
≈рик ‘ратини казва на читателите от ц€л св€т: Дƒобре дошли на прага на дългата сексуална истори€ на папите, защото те са били не само епископи в –им, викарии на ’ристос, наследници на ѕърви€ сред апостолите, но също и съпрузи, изнасилвачи, хомосексуалисти, фетишисти и сводници, непотисти и кръвосмесители, садисти и мазохисти, симонисти и зоофили; папи, които са бащи на папи, синове на папи, деца на свещеници и на папи прелюбодейци, травестити и воайори, фалшификатори и убийци.
 нигата разкрива тайни, загадки, любопитни и потресаващи факти за интимни€ живот на папите през вековете до наши дни - легенди и истини за свещената сексуална невъздържаност.

 акви злини и жестокости могат да стор€т хората от любов към Ѕог!
”. —. ћоъм

ќт чумите, от които страда човечеството,
тирани€та на свещениците е най-лошата.
ƒаниел ƒефо

≈рик ‘ратини е роден в Ћима през 1963 г., жив€л е в ѕолинези€, ѕарагвай, Ѕейрут, Ќикози€ и …ерусалим, а сега се е установил в ћадрид. “ой е журналист, кореспондент и политически анализатор, преподавател, сценарист и режисьор на телевизионни документални филми. јвтор е на редица документални книги и два романа, издадени в над 10 страни. Ѕългарските читатели вече го познават от неговата книга Д—вещени€т съюзФ. Ќа български език предстои да излезе романът му Ћабиринтът на водата.
408 страници, цена 15.00 лв.
ISBN: 978-954-330-398-4