0 артикула в
кошницата
¬изитка  аталог ѕоредици “ърсене Ќови заглави€ јвтори
ѕоредица: »«Ѕ–јЌќ «ј ¬ј—
«аглавие: –Џ ќѕ»—Џ“ Ќј ћј»“≈
јвтор: ћарио –ийдинг
јнотаци€:
¬ Дѕредсказани€та на ЌострадамусФ американски€т писател јдам —абир рискува живота си, за да открие изчезнали четиристиши€ на Ќострадамус. ≈дно от пророчествата на велики€ предвещател остава неразгадано. ќтговорите са в —вещената книга на маите. —ъществува ли т€ все още?  ой е нейни€т пазител? ƒали сред многото информаци€ за живота в древен ёкатан, за религи€та, митовете, традициите на маите, разбирани€та им за космологи€та, астрономи€та, техниките за гадаене, ритуали и фолклор, е съхранена и истината за бъдещето на човечеството? —абир и могъщите членове на тайното общество  орпус ћалефикус са в съдбоносна надпревара за изнамиране на древни€ ръкопис, запазил тайните на изчезналата цивилизаци€. ѕътищата ги събират в ƒвореца на маските, където —абир открива липсващи€ кристален череп и истината за бъдещето на света.

»сторически€т трилър Д–ъкописът на маитеФ е преведен на 38 езика
и продаден в над 1 милион копи€ в ц€л св€т.


ћарио –ийдинг е известен английски изследовател на предсказани€та на Ќострадамус. ѕубликувал е н€колко книги, плод на неговите научни и творчески търсени€. »сторически€т трилър Дѕредсказани€та на ЌострадамусФ има естественото си продължение в романите Д–ъкописът на маитеФ и Д“рети€т јнтихристФ.
–ийдинг е роден в ƒорсет. «авършва сравнителна литература в университета на »зточна јнгли€, специализира френска и немска литература. ”пражн€ва много странни професии, увлича се по познанието извън нашите разбирани€ и сериозните му проучвани€ в тази насока, както и литературната му дарба са отразени в неговите произведени€, удостоени с литературни награди.
392 страници, цена 15.00 лв.
ISBN: 978-954-330-391-5