0 артикула в
кошницата
¬изитка  аталог ѕоредици “ърсене Ќови заглави€ јвтори
ѕоредица: ј“Ћј—»
«аглавие: √радът в карти - »станбул
јвтор:
јнотаци€:
—тъпил на два континента, »станбул е най-големи€т град в “урци€ и едно от най-населените и пъстроцветни места в света. — практични€ пътеводител »станбул. √радът в карти всеки турист има възможност да опознае града и да извлечете най-гол€ма полза от престо€ си в »станбул. јвторите на пътеводител€ са направили подбор на 60 туристически обекта, които не бива да пропускате, както и на 150 ресторанта, кафенета, барове, чайни, хамами, магазини, пазари. —елекци€та на хотелите е класифицирана, съобразно ценовата гама, а на страниците на гида ще откриете и указател на улиците и забележителностите, подредени по азбучен ред.
¬ »станбул. √радът в карти ще намерите още актуални цени в ресторантите, кувертите в нощните клубове, входната такса на музеите, информаци€ за традиционните храни и турските специалитети, най-интересните места за пазаруване. ўе научите как може да разгледате »станбул с корабче или с трамвай и ще получите практична информаци€та за такситата, разписани€та и цените на фериботите, както и карта на обществени€ транспорт: метро, трамвай, кабелни железници, автобуси, кабинков лифт.
ѕътеводител€т е джобен формат, с удобни и лесни за използване в движение карти на кварталите в »станбул. ћногобройните илюстрации служат както за ориентир, така и за най-обща първоначална представа за космополитни€ град. ѕътеводител€т може да се използва както от туристи, поели на самосто€телно пътешествие, така и от организирани туристи, които жела€т в свободното време да посет€т места, които не са включени в общата програма на туроператора.
страници, цена 14.00 лв.
ISBN: 978-954-330-263-5