0 артикула в
кошницата
¬изитка  аталог ѕоредици “ърсене Ќови заглави€ јвтори
ѕоредица: ј“Ћј—»
«аглавие: √радът в карти. Ћондон
јвтор:
јнотаци€:
Ћондон е един от най-космополитните и скъпи градове в света. —толицата на ќбединеното кралство се е превърнала в туристическа атракци€ и притегателен център за милиони туристи вс€ка година. Ќо как да се ориентирате сами из Ћондон и да изкарате една незабравима екскурзи€?  ак да извлечете най-гол€ма полза от своето пътуване?

Ќа всички тези въпроси ще отговори пътеводител€т √радът в карти. Ћондон.
»зданието е най-доброто, което може да бъде открито на пазара и е модерна поредица пътеводители, достойна за всеки себеуважаващ се пътешественик или турист.
√радът в карти. Ћондон е практичен и удобен за ползване в движение, пълен с най-актуалните данни, необходими на туриста. √идът е за хора с вс€какви вкусове и различни финансови възможности. ¬ пътеводител€ е направен подбор на задължителни места за посещение; включена е селекци€ на стотици адреси на ресторанти, клубове, магазини, барове, театри, пазари, хотели. √радът в карти. Ћондон включва ц€лостна и полезна информаци€, планове и добри съвети, за да опознаете един от най-забележителните градове на ≈вропа. ћогат да бъдат отрити вс€какви полезни факти като например какъв бюджет ви е необходим за екскурзи€ до Ћондон, цените на напитките в заведени€та, къде се намират кафетата с уайрлес в града, важни телефонни номера и уебсайтове. √идът показва не само културните забележителности, но и местата за пазаруване, където се прав€т разпродажби; посочва на туриста най-добрите клубове, барове, кафенета, ресторанти и дава изчерпателна информаци€ за транспорта в града Ц метро, автобуси, трамваи, железопътен транспорт и въздушен.
страници, цена 14.00 лв.
ISBN: 978-954-330-237-6